KÖPVILLKOR 

KONTAKT  

EXTSweden (MR Production AB)
TELEFON: +46 (0)705 14 71 42
MAIL: info@extsweden.se
Mail besvaras normalt inom 24h.

ALLMÄNT

För att få handla av oss måste du vara över 18-år eller ha målmans tillstånd. Vi kan ej garantera att en artikel som syns på hemsidan finns i lager. Om det skulle uppstå ett fel kontaktar vi dig snarast för att hitta en lösning tillsammans. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och respektive upphovsman och får ej användas utanför hemsidan utan särskilt tillstånd.

Notera att färger kan uppfattas olika beroende på skärm, därför kan vi aldrig garantera att färgen matchar exakt med den faktiska produkten.

FRAKT OCH LEVERANS

EXTSweden Shop erbjuder frakt via Postnord. Din beställning behandlas så fort som möjligt och ofta kan vi skickar din order inom tre till fem arbetsdagar. Leveransen sker till ditt närmaste Postnord- utlämmningställe.

Ej utlöst försändelse debiteras med vår faktiska kostnad för frakt, emballage och returfrakt.

Du kan spåra ditt paket med hjälp av spårningnumret som står i orderbekräftelsen du får från oss.

PERSONUPPGIFTER OCH COOKIES

Vi förstår att du som kund och användare på vår hemsida bryr dig om hur dina uppgifter registreras och delas. EXT Sweden förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande Dataskyddsförordning (GDPR) och annan gällande svensk dataskyddslagstiftning.

BETALNINGSALTERNATIV

Hos oss kan du betala snabbt via faktura. Efter order får du faktura.

PRISER OCH ERBJUDANDEN

Priserna på hemsidan är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för felskrivningar. Tillfälliga erbjudanden och kampanjer kan förekomma.

AVBESTÄLLNING OCH ÄNDRINGAR

Om vi inte har hunnit paketerat din order finns det möjlighet att ändra den. Hör gärna av dig om du mejlar så markera mejlet med ÄNDRING i ärenderaden.

LAGERHÅLLNING

Lagerstatusen på varje respektive produkt ska stämma, men ibland så kan det självklart blir fel. Om det inträffar så kontaktar vi alltid dig och rådgör hur vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

ÅNGERRÄTT, RETURER OCH BYTEN

Om du ångrar, vill returnera eller byta ditt köp har du rätt till 14 dagars ångerätt i enlighet med distansavtalslagen*. Hos oss på EXTSweden gäller 14 dagars retur- och bytesrätt. Din ånger-, bytes och returrätt börjar gälla från det datum paketet är mottaget/uthämtat från utlämningsställe.

Retur av varor

  • Börja med att kontakta oss på info@extsweden.se och meddela önskad åtgärd.
  • Varan ska skickas väl paketerad, oanvänd och oskadd. 
  • Du står själv för returfrakten.
  • Se till att skriva ”RETUR” på följesedeln om du vill returnera varan. 
  • Skicka paketet med posten till:

 

RETURADRESS:
MR Production AB (EXT Sweden)
Carl Alberts Gränd 1, 11827 Stockholm

  • När vi mottagit produkten och godkänt reklamation sker utbetalningen. Notera att godkänd
    återbetalning tar normalt 3-5 arbetsdagar.

REKLAMATION

Om produkter är bristfällig, fungerar dåligt eller är trasig ber vi dig genomföra en reklamation*. I enlighet med konsumentverket har du som privatkund 24 månaders reklamationsrätt vid påvisat fabriksfel. Tänk på att en reklamation bara omfattar ursprungliga fabriksfel på produkten. Detta inkluderar inte slitage, handhavande felanvändning  Om osäkerhet uppstår, vänligen kontakta oss först på info@extsweden.se eller +46 (0)705147142.

Kontrollera alltid ditt paket så fort du mottagit det. Om produkterna är skadade eller inte stämmer till antal så kontakta oss direkt via telefon eller mail. Om det är en transportskada på emballaget så ska det anmälas till DHL skadeanmälan inom 7 dagar. Ditt utlämmningställe ska Service Point ska hjälpa dig med att göra en notering på kvittensen om skadan upptäcks där. 

För att genomföra en reklamation, följ anvisningarna: 

Maila information om önskad reklamation till info@extsweden.se. Bifoga bilder samt beskrivning på problemet med produkten. Efter att vi mottagit din förfrågan om retur eller reklamation kommer du att kontaktas via mail för vidare instruktioner angående ditt ärende. Detta tar normalt 1-3 arbetsdagar. 

Vid godkänd reklamation ska produkt returneras till oss.

RETURADRESS:

MR Production AB (EXT Sweden)
Carl Alberts Gränd 1, 11827 Stockholm

När vi mottagit produkten och godkänt reklamation sker utbetalningen. Notera att godkänd återbetalning tar normalt 3-5 arbetsdagar. Skicka all information till: info@extsweden.se

Notera att du som kund ansvarar för för produkten och dess skick tills dess att den mottagits av oss igen, vilket innebär risk för skada vid frakt och hantering. Produktens förpackning räknas också som en del av produkten och ska också förbli intakt utan några skador. Därmed rekommenderar vi att du packar produkten väl, förslagsvis i samma paket som produkten ursprungligen kom i.

Vid frågor och funderingar kan du kontakta oss på info@extsweden.se eller +46 (0)705147142.

ERA ORDER FORM
TECH DATAS
140mm
150mm
160mm
170mm
EXT SPRING ORDER FORM
TECH DATAS
MOUNTAIN BIKE PRODUCTS ORDER FORM
TECH DATAS
SHOCK TYPE:
SHOCK LAYOUT:
WHEELS:
PEDALS:
Have you a preferred spring rate?
Upper DU Bushing
Lower DU Bushing
Hardware Kit
Upper Hardware: length
Screw diameter
Lower Hardware: length
Screw diameter
TECH DATAS
SHOCK TYPE:
SHOCK LAYOUT:
WHEELS:
PEDALS:
Have you a preferred spring rate?
Upper DU Bushing
Lower DU Bushing
Hardware Kit
Upper Hardware: length
Screw diameter
Lower Hardware: length
Screw diameter
TECH DATAS
TECH DATAS
140mm
150mm
160mm
170mm